ICT-ylläpito

Ylläpitopalveluidemme ydin on taata asiakkaidemme tietojärjestelmien luotettava toiminta.

Aluksi sopimusasiakkaan tietojärjestelmien dokumentointi saatetaan ajan tasalle. Laadukas dokumentaatio säästää kustannuksia nopeuttamalla ongelmanratkaisua ja huoltotoimenpiteitä.

Ylläpitoa toteutetaan sekä paikallis- että etäylläpitona. Etäylläpito on pääsääntöisesti ensisijainen vaihtoehto, koska se on nopeampaa ja asiakkaalle edullisempaa.

Sopimusasiakkaillemme puhelintukemme on ensisijainen tukikanava.

Jos puhelintuella ja etähallinnalla ei saada ongelmaa korjatuksi, saapuu huoltohenkilömme paikan päälle korjaamaan ongelmaa.

Lisäpalveluita
  • Laitemyynti - myymme mm. tietokoneita, tulostimia ja verkkolaitteita edullisesti, nopeilla toimitusajoilla ja asiakkaan tarpeiden mukaan asennettuina. Kysy tarjous.
  • Varalaitepalvelu - laiterikkojen varalta vuokraamme asiakkaillemme edullisesti varalaitteita, jotka mahdollistavat töiden jatkumisen normaalisti. Nettiyhteyden katketessa meiltä saa myös 4G-varayhteyden nopeasti.
  • Etävarmuuskopiointi - osana asiakkaan varmuuskopioinnin toteutusta tiedot voidaan varmuuskopioida salatun yhteyden yli JM-Datan -palvelimelle, jolloin ne ovat turvassa esimerkiksi tulipalolta tai murtovarkailta.
  • F-Secure -tietoturvaratkaisut
  • SuomiCom -tietoliikenneratkaisut
DbD Systems Oy
D-fence
F-Secure
Suomicom